CulturăHome

Secretul fericirii

12243533_1089472184419351_1719790374418134359_n

Și a fost „Secretul Fericirii”. O piesă frumoasă, cu dialog dinamic, care nu te-a lăsat o secundă să respiri, ducându-te rapid de pe culmile veseliei până în esența tragediei umane – prezumtiva moarte a copiilor.
De remarcat ușurința cu care Alexandru Popa ne-a subliniat cu roșu ipocrizia relațiilor inter-umane și a barierelor sociale, prin intermediul sarcasticului Tomi (Vlad Zamfirescu), camuflând în replici comice provocări filozofice grele chiar și pentru cele mai deschise minți.

Sub regia sa, la construirea emoției au contribuit din plin și colegii de scenă ai lui Vlad Zamfirescu: Theo Marton (David) şi Irina Velcescu (Ana). Interpretarea actorilor a fost una de excepție, aceștia reușind, fără prea multă recuzită, să țină captiv spectatorul în lumea lor timp de aproape două ore. Două ore care nu ți-ai dat seama când au trecut, cumva timpul a rămas suspendat, fiind, probabil, una din următoarele provocări filozofice ale lui Tom.
Un spectacol antrenant, inteligent, cu dialog alert și final neașteptat, care și-a propus să mai adauge un set de întrebări deja complicatei existențe moderne. Un spectacol cum rar am văzut prin târgul nostru.

Dacă nu ați fost, nici nu știți ce ați pierdut! Să vă duceți!

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share