Termeni și condiții de utilizare

   TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE

1. Termeni generali și definiții

1.1 Dacă alegeți să utilizați Ziarulderimnic.ro („Site-ul”), site-uri și aplicații mobile aparținând ziarulderimnic.ro, oricare dintre caracteristicile acestui site, inclusiv, dar fără a se limita la RSS, API, software si alte descărcări (colectiv, „Servicii ZiaruldeRimnic.ro „), veți fi de acord să respectați toți termenii și condițiile acestor Condiții de de utilizare între voi și ziarulderimnic.ro.

1.2 Putem modifica, adăuga sau elimina porțiuni ale acestor Condiții în orice moment, care va intra în vigoare imediat după publicare. Este responsabilitatea dumneavoastră să revedeți aceste Condiții înainte de fiecare utilizare a site-ului și prin continuarea folosirii acestui site, sunteți de acord cu orice modificări.

1.3 Dacă oricare dintre aceste reguli sau orice schimbări viitoare sunt inacceptabile pentru dumneavoastră, puteți anula statutul dumneavoastră de membru prin dezabonarea de la oricare serviciu furnizat de ziarulderimnic.ro. Utilizarea în continuare a A SERVICIILOR ACUM SAU după afișarea ANUNȚULUI cu privire la orice modificări în aceste norme de funcționare, VA INDICA ACCEPTAREA DE DVS. A Condițiilor.

1.4 Putem modifica, suspenda sau intrerupe orice aspect al Serviciilor în orice moment, inclusiv disponibilitatea oricăror servicii de știri, baze de date sau de conținut. S-ar putea impune, de asemenea, limite pentru anumite caracteristici și servicii sau restricționa accesul dumneavoastră la părți sau toate serviciile fara notificare sau răspundere.

2. Conținutul serviciilor

2.1 Conținutul serviciilor, inclusiv site-ul, sunt destinate pentru uz personal, necomercial. Toate materialele publicate pe Servicii (inclusiv, dar fără a se limita la articole de știri, fotografii, imagini, ilustrații, clipuri audio și clipuri video, de asemenea, cunoscut sub numele de „Conținut”) sunt protejate de drepturi de autor, acolo unde e cazul, dacă partea denumită FURNIZOR DE CONȚINUT prevede respectarea acestui fel de drepturi. Veți respecta toate notificările suplimentare privind drepturile de autor, informații, sau restricțiile conținute în orice conținut accesat prin intermediul Serviciului.

2.2 Serviciile si Continutul sunt protejate de drepturi de autor în temeiul legilor române și legilor internaționale privind drepturile de autor. Nu puteți modifica, publica, transmite, participa la transferul sau vânzarea de materiale reproduse (cu excepția celor prevăzute în Secțiunea 2.3 a acestor Conditii de utilizare), a crea noi lucrari, distribui, executa, afisa, sau în orice mod exploata, orice parte din conținutul serviciilor (inclusiv software) în tot sau în parte.

2.3 Puteti descarca sau copia conținutul și alte elemente care pot fi descărcate afișate ca Servicii pentru uz personal, cu condiția să mențină toate drepturile de autor și alte notificări pe care le conține. Copierea sau stocarea oricărui Conținut în alte scopuri decât uz personal este interzisă în mod expres fără permisiunea prealabilă a autorilor materialelor respective.

3. Conținut generat de utilizator – comentarii, recenzii și altele

3.1 Nu aveți voie să încărcați, să distribuiți sau să publicați în orice fel materiale calomnioase, defăimătoare, obscene, pornografice, abuzive sau ilegale.

Fiți politicos. Sunteți de acord că nu veți amenința sau abuza verbal alți membri, nu folositi limbaj defăimător sau perturba în mod deliberat discuții cu mesaje repetitive, lipsite de sens sau mesaje „spam”.

Folosiți limbaj respectuos. Ca în orice comunitate, conversația online infloreste numai atunci când membrii noștri se simt bine-veniți și în siguranță.

Sunteți de acord să nu folosiți un limbaj cu abuzuri sau discriminare pe bază de rasă, religie, naționalitate, sex, orientare sexuală, vârstă, regiune, handicap etc. Discursul instigator la ură de orice fel este un motiv de suspendare imediată și permanentă a accesului la toate sau parte a Serviciilor.

Dezbate, dar nu ataca. Într-o comunitate plin de opinii și preferințe, oamenii nu sunt de acord mereu. Ziarul de Rîmnic încurajează discuțiile active și dezbaterile aprinse, dar atacurile personale sunt o încălcare directă a acestor Conditii de utilizare și sunt motive pentru suspendarea imediată și permanentă a accesului la acest site.

3.2 Sunteți singurul responsabil pentru continutul trimiterilor dumneavoastră. Cu toate acestea, Ziarul de Rîmnic își rezervă dreptul de a șterge, muta sau edita materialele trimise de dumneavoastră pe care le consideră abuzive, defăimătoare, obscene, în încălcarea legilor în drepturile de autor sau marca, sau în alt mod inacceptabile.

4. Prețuri și tarife

Conținutul acestui site este pus la dispoziția cititorilor gratuit și nu este purtător de alte comisioane, taxe sau taxe ascunse.
Activitatea acestui site se află sub licență publică gratuită, nu este o activitate comercială ca urmare NU ESTE PURTĂTOARE DE TAXE SAU COMISIOANE.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share