Brigada diverse – (C)lementul, ne(a) T(i)u-(T)iu

25 decembrie 2021
Din școala generală am învățat cum stăm cu mulțimile și elementele lor. De ce-s injective, surjective, bijective și care operație, la adoptarea unui ,,obiect” nou, nu schimbă nimic din totul pus la bătaie. Poate nici nu trebuia să merg atât de departe. Deși numărul zero se practică târziu, știu și ăia mici când primești nimic ce ai obținut în plus. Evident, ziaristul sau emitentul concluziilor pot fi învinuiți pe rând ori împreună de lipsuri la cerebel a glagoriei. Elementul trecere prin boală fiind nul. El alături de trei doze Arnm, bașca numai trio de vaccinuri. Alte vicii de informare și aplicare s-au stins încet la gura slobodă a lumii.
Pot fi de acord cu susținătorii diminuării considerabile a pupării bot în bot pentru fiecare servit altundeva decât acasă, pot să înclin balanța în favoarea adepților purtării măștilor. Îmi suspend însă părerile bune despre ghidul și ghizii mondiali, formatori ai opiniei că în fruntea surselor avizate stă Republica Africa de Sud.
Când voiai să-ți piară cheful de mândre, trebuia să rogi un prieten să-ți enumere cele mai ușor de luat boli. Venerice. De la bubă la ciupercă, la fel de neagră, e un drum scurt, dovedindu-se că pacienții o iau destul de ușor. Mai ales de când omi…. Unii dându-i importanță prea mare…..
,,Tamagotchi” ăsta cu companie de zbor, de altfel unul dintre mulții cu tratament psihiatric lipsă, cărora le voi dedica paragrafele următoare, are sublima părere că cei nevaccinați nu sunt oameni (un p.s. puțin mai târziu). Cere – ca un adevărat baci la turmă – altor oieri de meserie să le interzică accesul în spital și farmacii. Am omis toate celelalte pentru motive întemeiate: nu zbo’r’ câinii când vor caii și nici nu este obligatorie survolarea de plăcere sau în interes propriu (de serviciu se integrează în ale fiecăruia); nu toți cetățenii lumii sunt britanici și circulă cu metroul londonez (nici măcar ei, bună parte, nu găsesc în circulația subterană o curiozitate de-mplinit într-o viață); nici supermarketul nu se înscrie în lista cu ,,de făcut” a tuturor. Apoi, tovarășe, fiindcă-s doar treizeci de ani de când alți nebuni încă împărțeau sfaturi și impuneri, ai nevoie de pilule speciale, nu poți selecta informațiile, lestul ce nu-ți vine la socoteală conține un fapt cert: nu numai nevaccinații se infectează, nu numai nevaccinații răspândesc virusul, ci tot ,,regnul” omenesc, bașca și vreo câteva ,,maimuțe” de pe ici-colo pe mapamond. Și am mai spus: îmi place să stau acasă și-i chiar mai comod să comand. La câtă sălbăticie este în magazine….
Revenind la decadele trei, dar și doi ani peste, se poate trage o concluzie nu dureroasă, ci pesimistă: au fost și mai sunt încă. Subiectul la alegerea fiecăruia.
De senzație și totodată explicativ pentru cariera fiului (aici cu inechități vizibile): mama Pepe-ului e copie la indigo Dolly Parton (bust, înălțime și chip; păr tapat n-are).
Declarația de nebunie este neîntemeiată. Să fie înțeles, chiar microscopic, conținutul vaccinului conține particule străine de corp ce aparțin altcuiva, de la ser până la secvența Arnm. La analiza lexicală a implantului se vor descoperi material, dispozitiv, țesut și introducere. Așadar, Pantelimon hospital boss se înșeală (…șală…), tânărul nu are nimic negativ pe creier, ci un ,,obiect” în organism (a se relua reclamele la medicamente și uzanța ,,acesta este un dispozitiv…). Despre inducerea forțării nu mai discutăm, cu atâtea constrângeri deciziile de moment pot fi eronate. Ceea ce s-a și produs, mai bine mai târziu decât niciodată, persoana a cerut procesul invers, ,,Ce-ați băgat în mine scoateți!”
Din loja puriilor, Rafiluță perorează un fapt incert: fatalitatea noii tulpini omicron. Asumându-și – modul generos al lui a impune – carantinarea unui aproape 0,1 % din populație, vădit îngrijorat. Tătucă, ne lasă!
Afară ger, în pungă îngheț, la muncă ioc. Aceleași ciuci guvernamentale în 2022. Da’ parcă văd că ne vom lăuda cu creșteri economice pe baza investițiilor în infrastructură.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share