Brigada diverse – Ma(d)i… (C)utare: bl(o)ndă

19-20 aprilie 2021
Cuvinte potrivite… pe măsura popoarelor autoproclamate democratice. Între toate o englezărie, nudge, menită la tratamente neinvazive în perioade de… criză. Dar n-avem încă așa ceva. Leafa merge, timpul trece, noi cu drag… mâncăm. Pe nesăturate.
S-audă ăl mai de sus decât ăști de jos. Mi ți i-o trece la răsplăți pe pfizerezi de le-o intra microbu-n…. Cum, mă nene, să asuprești poporul ales, pe motiv că n-a virat banii pentru vaccinuri și să cataloghezi pământul sfânt țară bananieră? Nu li-i obrazului….
Declin…. În raport cu ce? Ani negri…. Sigur. Cu oameni întunecați. Căci de la piele ajunserăm să uităm că munca e nobilă, că lenea și hoția au unde sta. La răcoare.
Și la amestec nu dă cu… virgulă? N-ar fi mai cuminte să nu mai facă nimeni nici rapel, nici zeneci și alte ape vaccinale?
Boală grea…. Foamea. A dat iama-n omenire. Vezi bine de ce se temea un client la tablă. I s-a-mplinit, nu după considerația că va fi lipsă de hrană, ci după cât de nesătulă a devenit lumea.
De-atâta stat pe tablete, se duce naibii afacerea cu atâta statistică. Întreprinzătorului stându-i bine la… muncă.
Nene Eloane, dacă ne îmbunătățim la maxim capacitățile cerebrale, la ce folos? În mai puțin de o lună am fi toți ultra deștepți și ne-am trezi încorsetați într-un corp păcătos, pe o planetă de pe care cu nicio materie existentă nu putem pleca mai departe de sistemul solar. Iar dincolo ce va să găsim? Un nimic vâscos. Plin de pietre incandescente.
Vai, UE! Care-i ăl producător de ser antivirus care pentru cinci euro încasați va despăgubi câteva zeci de mii?
Bagă-n om secvențe genetice îmbârligate și așteaptă-te să nu riposteze sistemul imunitar. Vrăjeală! Cică răspuns anormal… cheagul de sânge.
Luară deci 28. Și șase se duseră pe copcă. De la Zeneca.
Metilbutan…. Să înmulțim 37 medici cu nouă zile. 333. În marea numărătoare 760.000 de bhutanezi. La împărțire 70.000 și 2.000 per medic per zi. După putință, să cred că-s ,,oamenii” lui Musk.
Bunica și soră-sa, deh, fete. La cât de despuiate le-arată-n ’40 nepoții, dau să opinez că viața nu era frumoasă p-atunci, ci destrăbălată. Bunică-tu ce zice, ,,tinere”?
Oile numai lupi nu nasc. Colo niște mieluțe pricăjite. Cât despre poporul ovin…, alții sunt Canis…. Străinezi.
Să fi fost zdrahoni fără mamă și tată la ușile Parlamentului. Intra Șoșocul?
Noaptea ca…. Procedură standard guvernamentală.
La cât costă Nike, nici second-foot nu ne permitem. Nici măcar lor producătorilor, nu le mai arde să facă unii noi.
Franța la recidivă. Îngroapă Zeneca din vorbe. La așa pacienți, tot așa vaccinul: mort.
Vrei tulpină nouă sarscov? Mergi în Brazilia. Și asta ,,ucide” serul minune, lăsând în urmă speranțe deșarte.
Dumnezeu! Daneza șefă de reglementare a medicamentelor s-a întins pe dușumea. Așa-i când vrea fitecine să decidă fără directivele Lui. Trei reporteri…. I-ar fi acordat imediat ajutor. Unul se vedea clar că ocupa încă după incident scaunul.

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share