Campanii oficialeHome

Fă o bucurie, donează o jucărie!

12227102_1003395103036992_4879687142371996906_n

Ca în fiecare an, și în acest an Elephant Media organizează o campanie umanitară  de strângere de jucării pentru copiii defavorizați. Da, din păcate există copii care nu au bucuria unei jucării, oricât de simplă,  oricât de absurd vi s-ar părea. Viața asta uneori nu ține seama de cei mai vulnerabili și îi calcă în picioare. Dar noi, comunitatea rîmniceană, ne putem ajuta copiii. Așa cum am făcut-o și când a început anul școlar, prin acea campanie de donat rechizite. Împreună, uniți, putem face ca viața în acest oraș să nu mai pară atât de grea. Împreună, toți rîmnicenii putem trece peste momentele grele, putem ajuta semenii aflați la nevoie.

Știu că suntem o comunitate săracă. Dar pe cât de săraci sunt rîmnicenii în comparație cu alte orașe favorizate, pe atât de mare le e inima, pe atât de mărinimoși sunt. De data asta e foarte simplu de ajutat și nici nu necesită bani.

Vă uitați prin casă ce jucării aveți, pe care copiii voștri nu le mai folosesc, le aranjați puțin și veniți cu ele la sediul Elephant Media, în str. Principele Ferdinand, nr. 41, unde va fi întotdeauna cineva care să le preia. Pe lângă jucăriile care nu vă mai folosesc puteți aduce și hăinuțe care au rămas mici pentru copiii voștri. La aceeași adresă.

Haideți să ne mobilizăm cu toții anul acesta și să facem o bucurie copiilor săraci din orașul nostru. Fiecare copil merită o jucărie, măcar o dată pe an.

Anul ăsta fii mai bun, fii tu Moș Crăciun! 

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share