HomeLOCALE

Avertisment! Din nou despre câini

 

Am tot tras semnale de alarmă, când am putut, unde am putut, pentru a se rezolva problema câinilor maidanezi. Sunt două mari probleme pe care le are orașul ăsta – numărul mare al câinilor maidanezi și proasta gestionare a colectării gunoiului menajer. Ambele sunt amenințări directe la viața cetățenilor orașului.

Sunt tot mai dese incidentele în care copiii sunt agresați de către acești câini maidanezi, care s-au înmulțit exagerat. Mai jos veți vedea un filmuleț în care copiii sunt înconjurați de o haită de maidanezi și doar prezența adulților face să se evite un eveniment tragic.

În fiecare dimineață, în acel punct (pe strada Lalelelor, în jurul blocurilor turn), sunt incidente în care câinii se reped la copiii mai mici care nu sunt însoțiți de adulți. La sesizările noastre, serviciul de ecarisaj a venit în zonă, ridicând doar 2 câini. Ceea ce vedeți în filmuleț este o parte din haita care a rămas DUPĂ ce a trecut ecarisajul prin zonă. Este doar o chestiune de timp până când această haită va face victime, dacă nu se iau măsuri urgente.

De aceea, cred că e bine să nu lăsați copiii de până în 10 ani nesupravegheați în acea zonă.

 

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share