Anunțuri localeHome

Modernizări în Rîmnicu Sărat

Începând din această săptămână, în Rîmnicu Sărat s-au introdus două noi metode de plată pentru parcările cu plată din oraș.

Astfel, pe lângă „tradiționala” plată cu fise la încasatoarele automate, plata se mai poate face și prin SMS sau prin intermediul aplicației TPark. 

Pentru a plăti prin SMS, trebuie să trimiteți un SMS la 7420 cu textul: 515 NRMAȘINĂ. De exemplu: 515 BZ00AAA.

Tariful este de 0.30 euro + TVA, în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom Romania Mobile și Vodafone pentru o oră de parcare.

Cealaltă metodă de plată este prin intermediul aplicației TPARK, aplicație care este disponibilă gratuit în rețelele Digi Mobil, Orange, Telekom Mobile România și Vodafone.

Aplicația poate fi instalată de aici pentru IOS și de aici pentru Android.

După instalarea aplicației vă apare ecranul de mai jos. În el, selectați PARCARE RO, acțiune care vă va conduce la următorul ecran.

În ecranul de mai jos, la prima rubrică introduceți numărul mașini, FĂRĂ SPAȚII. La a doua rubrică introduceți orașul în care vreți să plătiți parcarea. Dacă aveți GPS-ul activat, acesta va selecta automat orașul. În ultima rubrică veți selecta durata pentru care doriți să plătiți parcarea. Implicit, în Rîmnic este o oră. Costul este același – 0.30 de euro + TVA (aprox. 1.5 lei).

 

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share