HomeLifestyle

Un nou magazin în oraș

 

INFORMARE DE PRESĂ

Takko Fashion deschide un nou magazin în Râmnicu Sărat

Takko Fashion inaugurează pe 19 aprilie 2018 un nou magazin în Râmnicu Sărat, Strada Constantin Brâncoveanu nr. 46A, lângă Kaufland.

Echipa magazinului are deosebita plăcere de a primi clienții cu o reducere de 20%, valabilă pentru toate articolele. Reducerea este valabilă de joi, 19 aprilie 2018 până duminică, 22 aprilie 2018. Iar joi şi vineri, cei mici se pot distra alături de animatorii noștri cu modelaj de baloane și picturi pe față.

Noul magazin pune la dispoziția clienților săi o gamă largă de articole vestimentare, de la casual sau basic până la ultimele tendințe în materie de modă. Colecțiile versatile de la Takko Fashion oferă familiei moderne ținute în care să se simtă bine și care, în același timp, atrag toate privirile. Datorită designerilor in-house, care realizează conceptele de modă actuale de la Takko Fashion și care asigură schimbarea rapidă a temelor, retailerul de modă oferă în permanență colecții mereu actuale. Așadar, merită să vizitați magazinele noastre cel puțin o dată pe săptămână. De asemenea, raportul deosebit preț-calitate cât și calitatea în sine articolelor contribuie la o experiență specială de cumpărături.

Cei interesați pot afla mai multe despre colecțiile, ofertele actuale și noutățile Takko Fashion la www.takko.com.

Despre Takko Fashion Cu sortimentul său bogat de ținute moderne la prețuri avantajoase, Takko Fashion îndeplinește cerințele familiei moderne. Compania cu sediul în Telgte, Germania s-a dezvoltat de la înființarea sa în anul 1982 într-un retailer internațional, cu aproape 1.900 de magazin în 17 țări din Europa.
 

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share