EducațieHome

De ziua Educației

invatator-generica
Educația, ultima frontieră… E ultima redută pe care se dau bătăliile viitorului azi. La noi, reduta aceasta e cucerită de politicieni. Nu am să intru acum în detalii pentru a vă explica cum sunt dirijate destinele școlilor în funcție de obediența politică, cum sunt dirijate destinele oamenilor din învățământ din simple capricii ale oamenilor politici. Nu intru în detalii pentru că e dureros și jignitor pentru adevărații Dascăli, cei care picură suflet din sufletul lor în inimile copiilor.
Ei au rămas ultimii luptători pentru educație, ei țin piept asaltului gloatelor inepte ale politicului, ei sunt singurii care mențin aprinsă lumina cunașterii, când tot mai mulți se adună să o stingă. Nu mai reușesc singuri și trebuie sprijiniți de toți acei care au primit o educație, de toți acei care poartă cu drag în minte chipul unui Dascăl care le-a fost călăuză în vremurile tulburi.
Par cuvinte cam mari, nu-i așa? De ce v-ați obișnuit să credeți că Educația nu merită și ea cuvinte frumoase?
La mulți ani tuturor Dascălilor din lume care, într-un fel sau altul, aprind lumini în mințile elevilor lor! Viață frumoasă și împliniri!
Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share