Campanii oficialeHome

Nici un câine până mâine

caini

După lupte „seculare”, discuții mai mult sau mai puțin aprinse, cetățeni care s-au implicat în semnalarea problemelor cu câinii maidanezi, iată că se întrevede o rază de speranță. Discutând cu directorul ADP, care a înțeles, la presiunea cetățenilor, că problema câinilor maidanezi este una mult mai gravă decât pare, acesta ne-a spus că a avut consultări cu reprezentanții A.N.S.V.S.A. În urma consultărilor și coroborând cu legislația actuală în domeniu, rezultă un fapt sigur – putem scăpa de toți câinii de pe stradă, dar pentru asta trebuie implicare civică.

Ce trebuie făcut, mai exact?

Fiecare cetățean care are haite de câini în jurul locuinței, dacă este agresat sau este martorul unei agresiuni a acestor câini, face o sesizare către directorul ADP, ceva simplu, dar în care, foarte important, trebuie specificată zona unde este câinele și o scurtă descriere – culoare, talie, semne particulare etc. prin care lucrătorii de la ecarisaj să îl poată identifica mai ușor.

Sesizarea poate fi ca în modelul următor iar ea poate fi depusă oriunde – sediul Primăriei, sediul Poliției locale, sediul ADP, oriunde vă este la îndemână, aceste sesizări vor ajunge pe biroul directorului ADP.

Domnule director al A.D.P. Rîmnicu Sărat,

Mă numesc ________________________________, locuitor al municipiului Rîmnicu Sărat, domiciliat în str. __________________________, nr. ____, bl. ___, ap. ____.

Doresc să vă aduc la cunoștință că am fost victima unei agresiuni din partea unui câine de culoare ________________, de talie mică/mijlocie/mare, având următoarele semne particulare …………………………………………………………………………………………………….. . Agresiunea a avut loc în zona : ………………………………………………………………………………………………………………… .

De aceea, vă rog să luați măsuri imediate pentru rezolvarea acestei situații grave.

Am încredere că veți înțelege gravitatea situației și veți dispune măsuri urgente! Vă mulțumesc!

Data:____________                                            Cu stimă,

Revin cu acest amănunt – detalierea cât mai exactă a câinelui și a zonei în care acesta a atacat este foarte importantă. Directorul ADP a promis că se va ocupa de fiecare sesizare pe care o faceți. Rămâne să îmbunătățească și randamentul de prindere a câinilor, capitol la care, deocamdată, nu stau prea bine.

În concluzie, haideți să pornim împreună campania „Nici un câine până mâine”. E nevoie doar de 600-700 sesizări, făcute de cetățeni cu spirit civic, care să facă plângere pentru fiecare câine maidanez de pe străzi, câine ce poate fi un pericol pentru orice copil mic sau bătrân neajutorat.  Împreună, putem reuși să aducem orașul la nivelul de locuibil. Nu este greu, trebuie doar un pic de simț civic.

Nici un câine până mâine!

Distribuie:
Share

2 comentarii la „Nici un câine până mâine

  • saftica

    Nu ar fi mai simplu sa depunem sesizarea pe net?Lumea e destul de ocupata ptr a ajunge in locurile mentionate,mai ales in timpul programului………

    Răspunde
  • ionica stefan gabriel

    Am discutat astazi cu conducerea Politiei Locale si m-au asigurat ca reclamatiile scrise pot fi aduse la sediul situat pe str. Primaverii la orice ora a saptamanii. Pentru a va usura completarea, I-am si inmanat un set de formulare realizate de A.D.P., ce va asteapta sa le completati pentru a lupta impreuna cu aceasta problema deranjanta pentru noi toti.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share