Campanii oficialeHome

Dați un leu pentru un stilou

pencil-878695_640

Preotul Andrei Ștefan-Costache, în dorința lui de a ajuta copiii fără condiții materiale și a de le asigura șanse egale pentru educație, a pornit, de unul singur, o campanie de strângere de rechizite pentru copiii din parohia sa.

Este nevoie de caiete, stilouri, pixuri, creioane, linii, echere, ghiozdane, radiere etc. Cam tot ceea ce înseamnă rechizite. Haideți să dăm o mână de ajutor unui om inimos să le facă o bucurie copiilor din parohia lui. Dacă lucrurile vor prisosi, ele vor fi donate către copiii săraci ai altor parohii. Haideți să ne mobilizăm, să arătăm că suntem o comunitate de oameni inimoși, să facem un zid al omeniei în fața răutăților lumii.

Rechizitele pot fi donate, în fiecare duminică, la Parohia „Sfântul Ilie”, din cartierul Anghel Saligny din Rîmnicu Sărat.

Nu aș insista atât dacă nu ar fi vorba de educație. Este foarte important să asigurăm tuturor copiilor șanse egale pentru educație. Pentru o singură persoană ar fi imposibil, dar dacă toată comunitatea rîmniceană se adună în jurul unui astfel de proiect șansele de reușită cresc.

Distribuie:
Share

2 comentarii la „Dați un leu pentru un stilou

  • Lavinia B.

    Daca nu suntem in Ramnic si nu putem ajunge la parohie, exista si alte metode prin care putem ajuta? Un cont?

    Răspunde
  • Nu am cunoștință de un cont sau dacă se pot dona și sume de bani. Puteți trimite un curier cu plata la destinație, dacă deja aveți produsele. Putem discuta mai multe pe admin@ziarulderimnic.ro. Vă mulțumesc pentru implicare!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share