Să nu aveți milă!

Image credit : Facebook    De când cu arestarea Elenei Udrea, tot mai des și tot mai multe televiziuni încearcă să vă convingă că justiția lucrează la comandă politică. Dacă schimbați personajele, discursul e același cu cel promovat de Antena 3 în apărarea lui Voiculescu. Parcă vi se pare că e prea mult, că nu merită să se chinuie săracii oameni politici așa, ce dacă au băgat și ei mâna în buget, oricine care ajunge acolo face așa, că așa se fac treburile la noi, asta e țara noastră, toată lumea mai „ciupește” câte puțin. Că asta e România noastră.

   NU! Voi nu sunteți așa! Aia e România lor, nu e România noastră! Românii cei mulți respectă regulile, își respectă țara, își respectă meseria. O gașcă de inși care și-au făcut loc cu coatele sau cu alte părți anatomice în politică nu trebuie să vă dicteze vouă lecții de morală. Nu au acest drept, nu au această capacitate. Nu îi ascultați! Astupați-vă urechile când își încep cântecul ielele politice, nu vă lăsați vrăjiți!

   Vă mai aduceți aminte când ați fost cu copilul la doctor și v-a trimis să cumpărați spirt și comprese sterile? Din cauza lor ați pățit asta!

   Vă mai aduceți aminte cum, la fiecare început de an, profesorii vă cer încurcați să contribuiți la fondul clasei că nu primesc bani pentru markere sau saci menajeri? Din cauza lor se întâmplă asta!

   Vă mai aduceți aminte când ați fost ultima dată la atelierul auto și ați schimbat toată bucșăraia, veche de doar 2-3 ani, din cauza gropilor din șosele? Din cauza lor ați dat bani!

    Când își încep cântecul tânguitor, să nu aveți milă! Nici ei nu au avut, se plimbau la shopping în Paris când vă îngropați copilul omorât de mizeria din spitale!

    Să nu aveți milă când varsă șerpește o lacrimă, implorând milă de la tribuna Parlamentului, amestecând până și pe bunul Dumnezeu în cocleala lor pestilențială. Ei își umpleau cu milioane conturile din Elveția în timp ce copiii voștri creșteau cu lacrima de dor pe obraz în țară, lacrimă neostoită, că voi erați plecați „afară”, alungați de nepăsarea cinică a celor pe care îi votați.

   În 2016 sunt alegeri! Să nu aveți milă! Altfel, nu aveți nici o scuză!

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share