Fărădelegea lui Călin – Bă,-s Escu!


Sânge rece, viperesc? Tupeu fără margini!
Oare la fel se prezenta Codul Penal în vremurile vrăjilor tele vizate de cetățenii români, pretendenți la chiromanția politică spre a-și vedea viitorul cât mai lipsit de rigorile…?
A se lua perioada pe care o doriți, valabilitatea infatuării grandomane îi vizează pe toți, partea falsului înregistrării tehnice, nu prin ceea ce prezintă, ci prin ce induce, potrivindu-se de minune formatorilor de opinie, de la primul la cel din urmă susținător. Și-ați văzut cum arată și unii, și alții: urâți ca dracu’! Cu atât mai mult dacă priviți estetic faptele lor. Ce vă poate părea interesant, și chiar are gradul acela de surprinzător, este poziția mea din acest moment înainte. Dacă există un articol ca 324, atunci îmi dau umilul acord pentru tragerea la răspundere a lui Iliescu, pentru toate consecințele ,,juridice” provocate nenumăratelor victime ale mistificării realității, chiar pentru detronarea lui Roman, mirajul intelectualului cuceritor, pogorât în rândul femeilor simple din popor…. Restul inculpabililor au acceptul meu tacit, ,,sinceritatea” nonșalantă a fost dovedită, pixelic, mineresc…. Dar ,,înregistrare tehnică” are diferite sensuri, merge de la atestarea unei valori până la greutăți și alte măsuri realizate cu un dispozitiv omologat. Conform cu acestea și falsul, și uzul primesc ce merită: 6 luni-3 ani.
După conținutul articolului privitor la falsul informatic, tătucilor României le-ar fi urmat cohorte de funcționari și alte persoane…. Pentru șirul de restricționări, ,,… fără drept…” la date, oricare ar fi ele. Și nu-s suficiente considerentele juridice, adevărul are atâtea fațete și consecințe. (Art. 325)
Vreau sau nu, ajung la Mască și declarația lui falsă la Poliție, ce m-au păgubit de vreo două salarii la Poenița. Faptei lui prejudiciatoare nu amenda Art. 326, nici cele trei luni minime, numai o zi….
Ca să diferențieze și el gluma de lucrurile serioase, responsabile. O farsă dintre cele săvârșite de Arcuș ca să-și atingă scopul nevinovat de-a ajunge acasă cu orice preț. Fie el al necumpărării biletului de călătorie cu trenul. Că plusa și se-,,ncarna” în trupul și sufletul unui oarecare supervizor al controalelor…. Ar fi fost gustat rolul de ei înșiși, de nașii Cfr-ului și-ar fi primit gratuitate pe viață pentru reușită. Însă ,,Arcașu” n-ar fi cutezat să se dea un altul cu acte fake-uite, la ,,… dovedirea stării civile…” nici atât, prezenta dovada în carne și oase, pe tanti Irina. Să-și fi dat actele unui altul? El nu le prezenta agenților de poliție. Dar, Art. 327 este cât se poate de dur cu toți aceia ce practică astfel de ,,jocuri” identitare, 2, 3 și 5 ani după gratii le amintesc cine sunt cu adevărat.
Nu doar în țară, ci și în străinătate. Că lege-i oriunde și falsul încă se pedepsește. Oriunde. Oricare. (Art. 328)

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share