ANAF Antifraudă: 10 persoane suspecte

anaf

Direcția Antifraudă din cadrul ANAF continuă seria controalelor menite să impună disciplina fiscală și în zonele grei sau chiar negre ale economiei. După ce au înregistrat rezultate notabile în domeniul comerțului, cu efecte benefice privind operațiunile economice înregistrate, aduse în economia albă (dovadă stau și teancurile de bonuri fiscale cu care te întorci acum de la cumpărături), agenții antifraudă au primit acum o altă misiune importantă – controlul averilor afișate ostentativ, pentru care nu s-au plătit impozite.

Deși luptă într-un hățiș legislativ ambiguu, plecând cu probleme chiar din măreața Constituție, inspectorii speră să facă lumină în acest domeniu controversat. Nu au scăpat de analiza fiscalilor nici maneliștii, persoanele publice cu averi importante, patronii bogați care țin firmele pe pierdere etc.

Astfel s-a stabilit ca primul val de verificări să cuprindă un număr de 313 persoane din seria de 5399 de persoane ce urmează a fi supuse verificărilor de către inspectorii Antifraudă.

Dintre acestea, 10 persoane se află în județul Buzău.

Cin’să fie norocoșii?!

Distribuie:
Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share