Căruța cu virgule – Illuminati


Dom’le, trăiesc și io pă lumea asta, chiar dacă nu pare (uneori) și auz și văz to’ felu’ dă lucruri, care mai dă care mai ocuărd! Cum ar veni, adicătelea teoriile astea ale constipației… mă scuzați!.. ale conspirației, care ‘ce ele cum că lumea e condusă dă o mână dă oamini.
Și oaminii ăia cică se numesc Illuminati, că cică sunt iluminați la capu’ și la creerii lor pă care-i are, dă dăștepți ce e ei! Acum, să vă spui p-aia dreaptă, nici io nu stau prea bine cu creerii pă care îi mai posedez, da’tot mai caz câteodată pă nește gânduri despre treaba asta…
Bă, adică cum adică devine asta? Cum să hie nește unii care zice la o lume întreagă: ,,Fă aia!, Fă ailaltă!”? Păi, ce?! A făcut ei lumea, ca să poa’ s-o conducă cum vrea ei?
Și care-i șpilu’? Ce le iese la afacerea asta? Că dăgeaba nu s-a băgat ei! Atunci, dacă e ei mari și tari, alde Trump, Putin, Merkel, ce rost mai are ei în veața lor? Sau în veața noastră? Bine, văz io că veața noastră nu contează, da’ or’șicât !… Io nu prea mai crez toate prostiile pă care le auz, da’ vă spui și vouă, să nu ziceți că n-ați știut… O chestie d-asta iluminată cică ar hi că lumea tre’să hie mai rară, adicătelea să mai murim dintre noi, că nu mai avem loc pă pământ! Și pentru asta, ăștia pune ei la cale to’ felu’ dă nenorociri pă capu’ nostru! Ne pune otravă în mâncare, în apă, ne dă cu chimicale dân cer cu avioanele, ne bagă otrăvuri în medicamente și în vaccine… Ne prostește cu televiziunile și cu cărțile dă școală… Ne spune că e mișto să him pomosexuali d-ăia (Doamne iartă-mă!), lesbiene, bisexuali… LGBT d-ăia! Hai, bre, că mai știu și io cuvinte d-astea, nu-s chear prost! Auzi, comedie! Pi, di ce, bre, Iluminatilor? Adică, cum să hiu io pă invers, dacă io m-am născut normal? Hiecare să hie cum vrea el, da’să nu mă muște pă mine dă cur, că fac rău! Și tot ăștia cică hotărăște ei care țară să se dezvolte și care să intre în falement… Aicișa io zic că n-are nicio șansă cu noi! Pi, la noi e codri verzi dă brad… cât o mai hi! Da’ tot la noi e și buricu’ energetic al lumii ăsteia ascuns sub Sfinxu’ dân Bucegi! Cică cu noi e oleacă mai greu cu ștergerea dă pă fața pământului, că, dacă ne supărăm și tragem heblu’, se duce… dă suflet lumea, cu tot cu Illuminati! De-aia zic că p-acilea ei are enteresu’ să him cu vreo sută dă ani în urma sfârștului lumii. Ca să vie ei să ne sugă… energiile pă care le avem! Și tot ne suge ei dă ceva vreme, și să miră că tot mai avem! Păi, deh, mă, băeți! Dacă nu eream noi, poporul primordial, care dă la daci… A început lumea cu noi, băăă, fasolarilor!… Ăhă! Mai erați voi iluminați la cap?… Illumina-v-aș fața, dă nasoi!
De-aia zic io, că Illuminații ăia să-și vază dracu’ dă treaba lor, că noi avem altă treabă pă pământu’ ăsta! Să distrugă ei pă cine-o vrea, că noi ne distrugem singuri! Pi, n-a putut ei turcii, nemții, rușii, americanii câtă frunză și câtă iarbă la nea Mircea ăl Bătrân în barbă și poate ei, o mână dă oamini? Că noi avem o vorbă: ,,Ca românu’ nu-i niciunu’! / Când vrea, face pă nebunu’!”

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share