Căruța cu virgule – Despre curve, numai de bine


După câte văz io, în ultima vreme, nici cea mai veche meserie din lume nu mai e respectată! Lumea asta s-a întors cu susu-n jos, nu mai ține la tradiții, la continuitate…, la nimic! Păi, cum să arestezi, dom’le pe fetițele vesele? Tocmai când se adaptaseră și ele la vremurile astea, iar de pe centură se mutaseră în studiourile tv… Și asta doar pentru a duce mai departe tradiția practicării celei mai vechi meserii din lume. Și-au schimbat și numele din curve, centuriste, în asistente tv…
Unii ar spune să nu fim misogini, să nu generalizăm, că nu toate fac asta, că poate unele chiar muncesc cinstit… Or fi, nu zic nu, dar tocmai de-aia, ele, cele puține care sunt, n-ar trebui să se simtă jignite, dacă se simt… curate. Nu-s io prea dus la biserică, da’ parcă și D-zeu are îngăduință pentru asemenea… ocupație! Așa că, noi, ăștia de acum, de ce ar trebui să le judecăm atât de aspru? Și mai ales să le arestăm? Da’ de ce? Că ele aduc fericire, bucurie și liniște omului, precum animăluțele de casă: iepurași, cățeluși, iguane… și ce mai adoptă omul la casa lui. De-aia zic că ar trebui să se dea o lege… ceva, ca și ele să fie adoptate! Să fie… curvele comunitare, de ce nu? Decât să fie ,,hingherite” pe stradă, ,,crotaliate” cu câte o amendă la poliție, pe care și-așa n-o plătesc niciodată, nu mai bine ar fi să fie duse la un ,,adăpost” de unde să fie ,,adoptate” din când în când? Zic și io așa…
Să nu mă-țelegeți greșit! Mie îmi plac câinii, pisicile și alte animale de-astea… comune, nu toate ciudățeniile! Și nu pentru că aș fi un ipocrit, dar am văzut câteva cazuri în care asemenea ,,jivine” bipede sunt cele mai periculoase pentru om.
Și dacă tot se dorește ținerea sub control a fenomenului de prostituție, la fel ca acela al numărului câinilor vagabonzi, de ce nu s-ar face și la curve o microcipare. Carnet de sănătate, vaccinuri la zi, prezervativul la purtător, casă de marcat și bon fiscal! Adică, legalitate! Că tot ziceau unii invidioși, cu meserii asemănătoare, adică politicieni, că dacă s-ar impozita prostituția, ne-am achita împrumuturile către FMI… Aici i-aș bănui pe ăștia de o oarecare… oralitate a discursului, dacă înțelegeți ce vreau să spun! Pentru că așa ceva nici în Utopia nu ar fi posibil. După cum… puteți uita și dvs., e lucru’ dracu’ cu curvăsăreala în lumea asta. Nu e așa simplu cum pare! Chiar și lumea asta a păcatului originar are legile ei nescrise, lucruri de nepătruns pentru un ochi neavizat. De-aia, poate că ce zic io acilea, poate părea o… bătaie de câmpi! Însă, cred că ați înțeles ,,the main ideea”. O posibilă explicație pentru întârzierea legalizării prostituției, ar putea fi opoziția Bisericii. Care nu vrea, mă-nțelegi, ca ,,pudicii” ei enoriași creștini-păcătoși să cadă în păcatul desfrâului, mai mult decât sunt deja căzuți. Însă, ce să vezi?, unul din tractirurile celebre în istoria recentă, se nume… Crucea de piatră! Dar nu vreau să bag lucrurile sfinte în discuția asta… După ce deja am făcut-o!
Una peste alta, văd că unii aruncă cu pietre în fetele alea, despre care, cu multă ipocrizie, unii spun că abia acum află cu ce se ocupau, de fapt! Şi atunci, te întrebi: cine e mai curvă în povestea asta? Ăla care o practică pe faţă, asumat, sau ăla care face acelaşi lucru sub masca… integrităţii?

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share