Ora de muzică 211

image

Vezi dom’le? Asta înseamnă să fii edificat. Materialul la dispoziție, înțelegere completă!
Dar întâi, tot anul lui 2000, tot plus 6. Octombrie 16 și 23. Colegă de serial, Lauren Graham. Numele sub care s-au derulat cele 22 de episoade: Studio 60 on the Sunset Strip. Episoadele 5, The Long Lead Story și 6, The Wrap Party. Genul: comedy-drama. Firești întrebările: ce treabă are comedia cu drama?; și din urmă: care să fie hazul din crimă? Toată drama din comedia celor două părți din film este că nivelul declarativ al Wikipedia joacă feste peliculelor însele: Lauren nu apare în episodul 5, Sting în 6. Așa că dumirirea se potrivește și aici, cu toată pregătirea discretă pentru ce urma să povestesc la paragraful trei. Participarea starului incontestabil englez are rolul de a fi adus în centrul atenției cu noua născocire, Songs from the Labyrinth, album lansat pe 10 Octombrie 2006, dată pe care la acel moment de prezentare am uitat să o specific. Alături, pentru două melodii, Have you seen the bright lily grow și Fields of Gold i-a fost Edin Karamazov, pe la mijlocul episodului The Long… și exact la final, acolo unde repetatele cuvinte ale titlului sunt încadrate de numele de pe generic….
Am stricat surpriza din incursiunea de început în cele dinainte, dar…. Urma să spun că e mare lucru să ai materialul înaintea ochilor, așa cum nu am găsit în cazul altora. Este cu totul altceva să faci un comentariu pertinent când vezi și auzi, față de ce citești așa, mai pe sărite. Mă întrebam și eu, speriat că am de-a face cu o altă anomalie de tip sexual inventată de un alt post englezesc de televiziune, ce suna cam așa: schimb de soții între Sting și Harry, soțul vicarului din serialul The Vicar of Dibley. La o asemenea traducere bănuiala a fost clară de homosexualitate. Dacă mergeam direct la serial și nu la o altă emisiune, Comic Relief, unde s-a ales să se prezinte ultimul episod, în 2007, fără specificarea zilei și lunii, aș fi aflat că tot ca o anomalie, vicarul era femeie, ,,consistentă” în dimensiuni, la chip asemănătoare Monicăi Anghel. Alegerea lui Sting stârnește în rolul actriței nebănuite ieșiri de domnișorică, iar cele cinci zile petrecute împreună sunt un adevărat eșec pentru gândurile de iubire ,,tantrică” ale slujitoarei domnului…. Pentru toate aceste amăgiri, atât Trudie, soția lui Sting, sosită cu soțul vicăriței, cât și Sting, primesc câte un tort… pe față. Ca în gagurile anilor de început ai cinematografiei.
Hoția nu s-a născut în România, evident, la noi se predau din moși-strămoși găinăriile, afacerile ,,de curte”. Americanii sunt cei ce au patentat-o pe cea adevărată. Pelicula animată pe computer, Bee Movie, este o potlogărie capitalistă, a scos dublu din cât a investit: 300 milioane dolari. Vestitul Jerry Seinfeld se face vinovat de ,,neștiință”, alături de compania DreamWorks, cărora li s-a prezentat un desen animat similar de către un grup de studenți suedezi, numit BeeBylon. Răspunsul pentru ei, în 2001, a fost: prea pueril, prea pentru copii mici. La anunțarea începerii lucrului, a trialer-ului în 2003, studenții au dat în judecată trustul. În 2 Noiembrie 2007, Jerry declara pe un ton arogant că sunt mulți care au idei și scenarii în care să figureze albine. De asemenea, le-a transmis studenților să nu fie supărați. Sting este pe undeva prin sala de judecată din animație, îmbrăcat cu celebrul pulover în galben și negru. Americani, deh.

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share