„Ne-avertizare” meteo

avertizare

 

Ca și în zilele trecute, urmărind rating și inducerea unei stări de teroare în rândul populației, teroriștii media vă vor speria și astăzi cu diverse coduri roșii pentru caniculă, inventate, evident.

Conform avertizărilor Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie, astăzi situația codurilor stă ca în poza de sus, remisă de INMH. Deși prognozele meteo nu se îndeplinesc în proporție de 100%, avertizările de au corespuns întotdeauna realității. Nu e nici o conspirație care dorește să vă ascundă adevărul, e doar presă care manipulează. Adevărul îl puteți vedea citind un termometru.

Avertizarea pentru ziua de astăzi spune așa:

ATENŢIONARE METEOROLOGICĂ
COD GALBEN

Joi, 9 , canicula va persista în cea mai mare parte a Munteniei şi a Olteniei, dar şi în jumătatea de sud a Moldovei zone unde temperaturile maxime vor atinge frecvent 35…37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi.

Notă: instabilitatea atmosferică se va accentua în cursul nopţii de miercuri spre joi (8/9 iulie) în regiunile din vestul şi nord-vestul ţării. vor fi intensificări ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, căderi de grindină şi averse ce izolat pot avea caracter torenţial.
Astfel de fenomene se vor semnala pe parcursul zilei de joi local în centru şi în est, precum şi în zonele montane, iar seara şi în sud şi sud-est.

Mai multe detalii puteți vedea pe siteul INMH cu avertizări meteo, site care este și sursa fotografiei de mai sus.

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share