Ploaia care va veni…

2015-06-16 19.09.37

Intersectia Lalelelor cu Col. Nicolae Holban

A venit vara! Odată cu ea au venit și ploile repezi de vară. Ca și vara trecută, ca și acum două veri și ca în ultimii ani, locuitorii din zona Costieni au avut parte de tradiționala inundație de vară.

Probleme majore au fost la intersecția străzilor Lalelelor cu Col. Nicolae Holban, la intersecția Lalelelor cu Costieni, pe segmentul de pe strada Costieni, cuprins între intrarea la Oilreg și fostele sere, la intersecția Lalelelor cu Emil Ionescu (aici a fost solicitată intervenția pompierilor) și intersecția Crângul Meiului cu Lacul negru.

Deși s-au făcut investiții majore în infrastructură, deși plătim unul dintre cele mai scumpe servicii de apă din țară, aceste zone sunt inundate constant la fiecare ploaie de vară. Compania de Apă refuză să vadă problemele cu care se confruntă locuitorii din aceste zone iar administrația se uită în altă parte, făcându-se că nu vede ceea ce se întâmplă, așa cum nu a văzut nici când Compania de apă a scumpit enorm metrul-cub de apă. Vinovată pentru această situație este Compania de apă, care nu preia apa pluvială așa cum s-a obligat în contract, dar și administrația locală, care nu trage la răspundere această companie, cum nu trage la răspundere nici compania de salubrizare pentru proasta gestionare a locurilor de colectare a deșeurilor.

Ce este de făcut? Este clar că dacă noi nu facem nimic, nimeni nu va mișca un deget pentru a ne rezolva problemele.

Sunați-vă consilierii și luați-i la întrebări! Dacă nu îi știți, cred că e timpul să faceți cunoștință. Lista lor o găsiți aici. Deasemeni, puteți trimite sesizările dumneavoastră și Companiei de Apă, la adresa infopublic@cabuzau.ro. 

Mai jos aveți un filmuleț demonstrativ. E făcut la 20 de minute după ce s-a oprit ploaia în zonă.

 

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share