De la capăt…

Programul „De la capăt”

Un spațiu virtual care rezolvă probleme reale.

De la capăt!

De la capăt!

„De la capăt” este un program inițiat de trupa Voltaj pentru a atrage atenția asupra numeroaselor probleme ale copiilor și tinerilor. Este un apel adresat tuturor prietenilor trupei, tuturor iubitorilor de muzică, pentru a acorda mai multă atenție acestui subiect. În mod concret, cei care doresc să ajute se pot implica în proiectele a doua organizații partenere – World Vision Romania și Habitat for Humanity Romania. În ultimii 10 ani, echipa Voltaj a sprijinit proiecte, cazuri individuale, a participat la colectare de fonduri  dar pentru a putea avea un impact mai mare este nevoie de o implicare mai largă.

„Avem credința că nu există subiect mai important decât dezvoltarea copiilor și tinerilor, pentru că ei sunt cei pe mâinile cărora stă viitorul nostru comun. Ne-am gândit să punem ce știm să facem mai bine în beneficiul acestei idei. Așa s-au născut piesa, videoclipul, întregul proiect” – spune Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

„De la capăt” este un purtător de cuvânt pentru programele dedicate copiilor și tinerilor aflați în dificultate. Principalii parteneri ai Voltaj sunt două organizatii care se ocupă de aceste probleme și în proiectele cărora trupa este implicată de peste 5 ani. Cei care doresc să ajute pot alege unul dintre proiectele incluse în programul “De la capăt”.

Mai jos puteți urmări emoționantul documentar al lui Sabin Dorohoi:

Distribuie:
Share

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Share